Kerstcruise "Romantische Rijn"

20 december tot en met 27 december 2014

NORMAAL € 1598,- NU v.a. € 798,- p.p.

- 8 daagse Kerstcruise met MS Swiss Tiara ✭✭✭✭✭

Welkom aan boord van de Swiss Tiara voor een prachtige Kerstcruise over de Romantische Rijn. De koninklijke entree en de receptie geven dit schip al de allure van een varend hotel. U waant zich een vorst in een ambiance van grandeur en comfort.
De kok en z’n keukenbrigade bereiden elke dag overheerlijke ontbijtbuffetten, lunches en diners. Deze 8-daagse Kerstcruise vertrekt uit Rotterdam. U geniet in Düsseldorf, Bonn, Boppard, Rüdesheim, Mainz en Keulen van de romantische Rijn in kerstsfeer. We vieren het Kerstfeest met elkaar in de Altstadtkirche van Koblenz. Wij maken er graag een welvarende Kerstcruise van!

Kerstconcerten
EXCLUSIEF VOOR ONZE PASSAGIERS!

’Prachtige Kerstconcerten tijdens de Kerstdagen in Koblenz en Bonn met medewerking van bekende musici van Radio en TV zoals Ernst Daniël Smid, Wendy Krikken, Arthur Postma en Orpheus! Boekt u deze cruise vóór 31 oktober 2014 dan ontvangt u gratis toegangskaarten. Houdt u van zingen? Neem dan deel aan het Scratchkoor o.l.v. Gerard Breas en treed op tijdens één van de concerten.

Vertrek vanuit Rotterdam.

Inbegrepen:
  • Alle ontbijtbuffetten, lunches en diners aan boord
  • Deskundige Nederlands sprekende cruiseleiding

Niet inbegrepen:
  • Toeslagen voor andere type accomodaties
  • Eventuele brandstoftoeslag
  • Excursies (optioneel aan boord te boeken)
  • Taxiservice (bij boeking voor € 89,- p.p. te reserveren)
  • Verzekeringen, calamiteitenfonds en reserveringskosten € 25,- per factuur
  • Drankjes, fooien en andere uitgaven van persoonlijke aard

Speciaal voor U: Taxiservice!

Van deur tot loopplank voor € 89,- p.p. (bij boeking te reserveren)
naar boven

- Hutten en prijzen

De reissom bedraagt € 798,- p.p. en gebaseerd op een 2-/3 pers. C-cabine Smaragddek (14 m2).

Diamantdek

Soort hut Bezetting Toeslag p.p.
2 persoons A cabine 14 m2 2 personen € 198,00
2 persoons A suite 17 m2 2 personen € 248,00

Rubindek

Soort hut Bezetting Toeslag p.p.
2 persoons B cabine 14 m2 2 personen € 128,00
1 persoons B cabine 14 m2 1 persoon € 426,00
2 persoons B suite 17 m2 2 personen € 178,00

Smaragddek

Soort hut Bezetting Toeslag p.p.
C cabine 14 m2 1 persoon € 298,00
naar boven

- Programma

zaterdag 20 december   Rotterdam – Duisburg

’s Morgens scheept u in Rotterdam in aan boord van uw luxe hotelschip. De trossen gaan los, we zetten koers naar Duisburg, waar we na middernacht zullen afmeren. U begint uw cruise met een heerlijke lunch aan boord. U maakt kennis met uw medepassagiers en de bemanning wordt aan u voorgesteld.

zondag 21 december   Duisburg – Düsseldorf

Vanmorgen varen we verder van Duisburg naar Düsseldorf. ’s Middags en ‘s avonds kunt u de verschillende kerstmarkten van Düsseldorf bezoeken. Of gaat u liever winkelen op de prachtig versierde Königsallee? Aan u de keuze.

maandag 22 december   Düsseldorf – Bonn

Terwijl u geniet van de uitstekende verzorging aan boord varen we van Düsseldorf naar Bonn. ’s Middags en ’s avonds bezoekt u de kerstmarkten van Bonn. Ook een bezoek aan het Beethovenhuis of één van de vele andere musea in Bonn is de moeite meer dan waard.

dinsdag 23 december   Bonn – Boppard

Aan het begin van de middag komen we aan in het pittoreske Boppard. Langs de promenade met haar traditierijke hotels en historische bouwwerken kunt u heerlijk wandelen. In de historische stadskern vindt u de knusse binnenhofjes van de wijnlokalen, waar wijnen van de wijngaarden ‘Bopparder Hamm’ worden aangeboden.

woensdag 24 december
Boppard – Rüdesheim – Mainz

Al vroeg in de morgen gaan de trossen los. Na het ontbijt arriveren we in het geliefde toeristenstadje Rüdesheim, met de bekende Drosselgasse. Aan het begin van de middag varen we naar Mainz, waar u nog een wandeling kunt maken door de Altstadt. ’s Avonds hebt u de mogelijkheid een Kerstnachtdienst te bezoeken in één van de kerken.

donderdag 25 december   Mainz – Koblenz

Stroomafwaarts varen we naar Koblenz. Wederom bevaren we het mooiste stukje van de Rijn, de Romantische Strasse. We vieren met elkaar het Kerstfeest in de Altstadtkirche van Koblenz. Intussen worden aan boord alle voorbereidingen getroffen voor een heerlijk kerstdiner. De bemanning verwelkomt u vanavond graag in feestelijke kleding.

vrijdag 26 december
Koblenz – Keulen – Düsseldorf

Na het ontbijt meren we af in Keulen, bekend om haar imposante Dom, de grootste kathedraal van Duitsland. U kunt van boord voor een wandeling naar de Dom en de historische Altstadt. Vanmiddag bent u welkom in Bonn voor een schitterend Kerstconcert. Een hoogtepunt tijdens uw cruise! Intussen vaart uw hotelschip naar Düsseldorf, waar u aan het einde van de middag weer inscheept. De Swiss Tiara zet koers naar Rotterdam, waar we de volgende morgen zullen afmeren. U geniet van een voortreffelijk afscheidsdiner aan boord.

zaterdag 27 december   Düsseldorf – Rotterdam

We meren ’s morgens af in Rotterdam. De ontscheping vindt plaats na het ontbijt aan boord, om ca. 10.00 uur. U neemt afscheid van uw medepassagiers en de bemanning van de Swiss Tiara. We hopen dat u terugkijkt op een sfeervolle Kerstcruise en we wensen u een prettige jaarwisseling.

- Aanvullende informatie

Deze reis wordt georganiseerd in samenwerking met Friendship Cruises. Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden van Friendship Cruises zoals vermeld op de website www.friendshipcruises.nl. Annuleringstermijn touroperator 15 dagen voor vertrek. Wijzigingen in het vaarschema, excursieprogramma en concertprogramma’s om nautische / organisatorische redenen voorbehouden. Voor elke excursie is een minimum aantal deelnemers vereist.
naar boven

- Aanmelden

U kunt zich aanmelden via ons contactformulier op de contactpagina en natuurlijk kunt u ons ook bellen of mailen:
T   0162 - 32 26 00
E   info@master-tours.nl
naar boven